RAIZ - KELEBIHAN MELABUR DI RAIZ MALAYSIA

RAIZ MALAYSIA  
CARA MUDAH MENYIMPAN DAN MELABUR SERENDAH RM5 MELALUI KAD DEBIT SEMUA BANK DI MALAYSIA

Pengenalan Aplikasi Mudah Alih Pelaburan Mikro. RAIZ adalah Aplikasi yang memanfaatkan duit baki secara maya daripada pembelian harian pengguna untuk melabur dalam dana harga berubah ASNB secara proaktif berdasarkan portfolio pelaburan.1]. Apa itu Raiz? 

Raiz merupakan aplikasi perkhidmatan kewangan yang membantu anda menyimpan dan melabur. Kami membolehkan rakyat Malaysia mula menyimpan dari awal, melabur dengan kerap, dan mencapai matlamat kewangan. Raiz Malaysia merupakan usaha sama antara Permodalan Nasional Berhad (PNB) dan Raiz Invest Australia Limited. Di Australia, Raiz tersenarai di bursa saham dan mempunyai lebih daripada 200,000 pelanggan aktif sejak 2016.


2]. Bagaimana Raiz berfungsi?

Raiz membantu anda melabur dalam jumlah yang kecil secara automatik di dalam portfolio yang terdiri daripada dana-dana unit amanah.

Satu ciri utama ialah pembundaran; kami membundarkan setiap transaksi pembelian harian anda kepada Ringgit yang seterusnya. Duit baki yang tersedia kemudiannya akan dilaburkan ke dalam portfolio pelaburan anda. Pastikan anda telah menghubungkan kad debit di Akaun Perbelanjaan.

Selain pembundaran, anda juga boleh membuat pelaburan sekaligus dengan memasukkan sebarang jumlah yang diinginkan pada paparan “Labur” dalam aplikasi Raiz. Anda juga boleh menetapkan pelaburan berkala seperti harian, mingguan, setiap dua minggu atau bulanan. 


3]. Apa yang membuatkan Raiz berbeza?

Portfolio pelaburan peribadi, tiada jumlah minimum untuk akaun, tiada komisen, dan pelaburan pecahan (fractional investing) - semuanya ada di dalam poket anda. Raiz ingin menjadikan pelaburan lebih mudah diakses oleh semua orang, dan pada masa yang sama, memberi anda suatu perkhidmatan yang memudahkan simpanan dan pelaburan.


RAIZ FAQ - Soalan Lazim ~ Klik SINI ~

Berminat untuk sertai? Klik link di bawah sekarang

Dapat RM5 PERCUMA selepas proses pendaftaran anda #LENGKAP & #DITERIMA 

Raiz - The #1 Investment App
Raiz sudah keluar Di BULETIN TV3. 
Sila klik link video dibawah TIGA (3) Sebab Mengapa Anda  " BIJAK " sertai dan untuk melabur dengan Raiz: 

1]. RAIZ bekerjasama dengan Permodalan Nasional Berhad (PNB) dan Raiz Invest Limited, sebuah syarikat yang disenaraikan di bursa saham Australia. Kami memastikan beribu-ribu akaun selamat setiap hari dengan keselamatan gred bank dan penyulitan data.

2]. Laburkan perubahan ganti daripada pembelian harian, secara automatik. Di Australia, lebih 75% pelabur RAIZ telah menggunakan Round-Up untuk melabur dalam jumlah kecil secara kerap. Hanya tetapkan dan lupakan dan lihat seberapa cepat ia bertambah!

3]. Secara automatik mengetepikan pelaburan berulang sebanyak RM5/minggu. Dengan menetapkan jumlah berulang yang kecil secara automatik, ini membolehkan anda memanfaatkan Purata Kos Ringgit. 


BERTINDAK BIJAK SEKARANG !

Menyimpan dan Melabur tidak perlu rumit, anda boleh mula awal dan merancang laluan anda untuk mencapai matlamat kewangan anda. Jom melabur mikro dengan Raiz. Ganjaran HEBAT Menanti anda dan pastinya RM5 diberi PERCUMA selepas pendaftaran anda berjaya dan lengkap.. 


ATAU di HP anda ~ MuatTurun RAIZ APP & DAFTAR 

RAIZ dilesenkan oleh Securities Commission Malaysia (License No. eCMSL/A0363/2020). 

CARA DAFTAR RAIZ INVEST.  
REGISTER ONLINE - STEP BY STEP 


Featured post

Apa itu unit Amanah - Saham Amanah ?